hello

Måleri

Vi kan tillhandahålla de allra flesta typer av måleriarbeten både utomhus och inomhus, där inomhusarbeten naturligtvis också inkluderar tapetsering. För att se till att slutresultatet blir så bra som möjligt gör vi oftast ett besök på plats för att bedöma uppdragets omfattning och att ställa förväntningarna rätt både för våra kunder och för oss själva.

Tjänster

  • Traditionellt måleri inomhus och utomhus
  • Tapetsering
  • Vävsättning
  • Målade våtrum – certifierade enligt MVK
  • Utvändiga målningsarbeten
  • Fasadtvätt
  • Brandskyddsmålning
  • Åldrings- och marmoreringsmålning

Helhetsbedömning för ett bra resultat

Genom en grundläggande kontroll av förutsättningarna kan vi göra rätt bedömning för förarbete och underarbete. Tillsammans med dig som kund kan vi också diskutera ifall det blir aktuellt med någon form av speciallösningar för vissa ändamål och vi får också tillfälle att ta del av önskemål som finns. Möjligheterna är många när det kommer till glans, kulör och känsla och här kan vi fungera som bollplank för dina tankar och idéer gällande din personliga stil och smak.

Komplett offert

När vi ger dig en offert ingår allt arbete och det tillkommer inga dolda kostnader. Allt från för- och underarbete till färg och tapeter samt den faktiska arbetstiden är inbakat i offerten. När det kommer till tapeter kan det skilja mycket i pris från en tapetmodell till en annan och därför räknar vi initialt på en standardmodell för att du som kund ska få en uppfattning om prisbilden. När du sen valt ut de tapeter du önskar ger vi dig en ny offert med rätt tapetmodell så att du vet på förhand precis vad kostnaden blir.

Kunden i fokus

När vi är ute hos kund och jobbar har vi stor respekt för att vår arbetsplats är ditt hem. Därför är vi alltid noga med att täcka möbler med täckplast och skydda golv med täckpapp för att vi ska kunna jobba effektivt men framför allt skona din bostad och dina möbler från stänk och åverkan.

Vid större arbeten kan det krävas att vi är på plats hos dig flera dagar men det är ingen risk att vistas i bostaden när vi målar hos dig. Målarfärger vi använder är vattenbaserad och även om det kan förekomma viss lukt av målarfärg eller tapetklister är det fullständigt ofarligt att vistas och sova i bostaden under tiden.

I enlighet med Måleriföretagens regler erbjuder vi två års nöjd-kund-garanti.

Kontakt

Mikael Johansson

Arbetsledare (föräldraledig)

073-828 12 51
Mejla Mikael Johansson

Andreas Näslund

Arbetschef måleri

070-573 89 99
Mejla Andreas Näslund

Viktor Silanpää

Arbetsledare Måleri

070-563 00 13
Mejla Viktor Silanpää

Besök oss

Länsmansvägen 1
904 20 Umeå

Kontakt

090 - 141570

lars@lmu.se

Tjänster

Måleri

Golv

Industrigolv

Blästring

Fasad och taktvätt

Balkongrenovering

Badrumsrenovering

Företaget

Om Lundquist

Miljö

Media

Policys

För leverantör

Kontakta oss

Offertförfrågan

Rot

© 2024 Lundquist AB