hello

Industrigolv

Grundfunktionen för golv är naturligtvis densamma för de allra flesta golv, men vilka förutsättningar och krav som finns för respektive golv kan variera stort. Kommer golvet att vara utsatt för högre slitage än normalt? Ska golvet ha någon halkskyddsbehandling? Eller är utseendet det som är prio? Vi är lyhörda för era behov och era krav och tillsammans med er går vi igenom vad som är viktigt för just er och levererar rätt golv helt enligt era önskemål.

Golvtyper

Olika typer av golv passar för olika typer av ändamål. Vi är proffs på alla typer av golv – från slitstarka industrigolv till lättstädade golv i hygienkänsliga miljöer. Lokalen, omgivningen, förutsättningarna och i många fall också läggningstiden är alla faktorer som spelar in i golvläggningen. För att resultatet ska bli så bra och slitstarkt som möjligt är det viktigt att välja rätt golvtyp för ändamålet.

Certifierade golv och golvsystem

För oss är miljökrav och certifiering en självklarhet och därmed möter vi också alla branschgällande miljökrav för golv. Utöver det erbjuder vi även golvsystem som är M1-certifierade, vilket är en frivillig certifiering där kraven är betydligt högre än vad europeisk lagstiftning kravställer.

Industrigolv, LMU, hemsida

När passar vilket golv bäst egentligen?

Är det en lagerlokal, industrilokal eller kanske ett restaurangkök? Alla lokaler ställer olika krav, och läggningstiden är också en viktig faktor.
Här är en kort genomgång av några golvtyper 

Epoxygolv

En stenhård beläggning som läggs på betonggolv och är mycket hållbar. Epoxy är luktfritt, vilket betyder att golvläggningen inte stör den övriga verksamheten. Härdningstiden är dock något längre än några av våra andra golvtyper. De största fördelarna är att det är lättstädat, hygieniskt och hållbart.

Vinylester

En funktionsbeläggning som tål alla kemikalier, hett vatten etc. Med den kan du även t ex klä in tankar och andra ytor som måste tåla allt.

För att underlätta för dig erbjuder vi även industrimålning av väggar och tak i samband med golvläggningen, så spar du lite tid – fråga oss gärna när du kontaktar oss, så berättar vi mer.

Akrylgolv

Fördelen med akryl är en snabb installation. Vi kan förbehandla, lägga och lacka på samma dag, men akryl har en stark lukt vilket kan påverka omgivningen.

Polyuretangolv

En flexibel beläggning som kan läggas på alla underlag, även på sådana som rör sig under året i takt med årstidsväxlingarna.

Kontakt

Lars Persson

VD

070-593 16 30
Mejla Lars Persson

Patric Bäckström

Projektledning Massagolv

070-537 43 23
Mejla Patric Bäckström

Besök oss

Länsmansvägen 1
904 20 Umeå

Kontakt

090 - 141570

lars@lmu.se

Tjänster

Måleri

Golv

Industrigolv

Blästring

Fasad och taktvätt

Balkongrenovering

Badrumsrenovering

Företaget

Om Lundquist

Miljö

Media

Policys

För leverantör

Kontakta oss

Offertförfrågan

Rot

© 2024 Lundquist AB