INDUSTRIGOLV

Industrigolv, fogfria golv

Vad är viktigt med ditt golv? Är det slitstyrkan, halkskyddet eller att det snabbt kommer på plats? Funktionen är såklart alltid viktig, men utseendet är också något att fundera på. Alla våra golv går att få med olika färger och ytbehandlingar. Tillsammans går vi igenom vad som är viktigt för just dig och lotsar dig igenom processen att välja rätt golv efter dina förutsättningar. Vi möter också alla miljökrav och erbjuder även golvsystem som är M1-certifierade – en frivillig certifierning som ställer betydligt högre krav än vad europeisk lagstiftning gör.

Kontakt

Lars Persson
Massagolv och fasadputs

VD

070-583 16 30
Mejla Lars Persson

Patric Bäckström
Massagolv och fasadputs

PRODUKTIONSCHEF

070-537 43 23
Mejla Patric Bäckström

När passar vilket golv bäst egentligen?

Är det en lagerlokal, industrilokal eller kanske ett restaurangkök? Alla lokaler ställer olika krav, och läggningstiden är också en viktig faktor.
Här är en kort genomgång av några golvtyper 

Epoxygolv

En stenhård beläggning som läggs på betonggolv och är mycket hållbar. Epoxy är luktfritt, vilket betyder att golvläggningen inte stör den övriga verksamheten. Härdningstiden är dock något längre än några av våra andra golvtyper. De största fördelarna är att det är lättstädat, hygieniskt och hållbart.

Akrylgolv

Fördelen med akryl är en snabb installation. Vi kan förbehandla, lägga och lacka på samma dag, men akryl har en stark lukt vilket kan påverka omgivningen.

Vinylester

En funktionsbeläggning som tål alla kemikalier, hett vatten etc. Med den kan du även t ex klä in tankar och andra ytor som måste tåla allt.

För att underlätta för dig erbjuder vi även industrimålning av väggar och tak i samband med golvläggningen, så spar du lite tid – fråga oss gärna när du kontaktar oss, så berättar vi mer.

Balkongrenovering

Balkonger sticker som bekant ut ifrån husen, och slits därför extra mycket. Vi kan hjälpa dig med renoveringen med hjälp av THORO – ett system för att renovera balkonger och loftgångar. En världsledande produkt och metod som ger ett hållbart och estetiskt resultat.

Polyuretangolv

En flexibel beläggning som kan läggas på alla underlag, även på sådana som rör sig under året i takt med årstidsväxlingarna.

Besök oss

Länsmansvägen 1
904 20 Umeå

Kontakt

090 - 141570

mikael.j@lmu.se

Tjänster

Måleri

Golv

Industrigolv

Blästring

Företaget

Om Lundquist

Vår organisation

Miljö

Media

Policys

För leverantörer

Kontakta oss

Förfrågan

Rot

© 2020 Lundquist AB - Hemsida & Design: CC Mediakonsult