GOLV

Golv lever ett slitsamt liv och desto viktigare är det då att golv läggs med rätt förutsättningar och med rätt metoder. Naturligtvis är det också väldigt mycket beroende på vilket rum golvet ska läggas i, vilken typ av golv som ska användas samt vilket förarbete som krävs för golvläggningen. Vi har kunskapen, kompetensen och yrkesskickligheten för att lägga nästan alla typer av golv för ett snyggt och bra resultat med lång livslängd.

Mattläggning och plattsättning

Vi är väldigt kvalitetsmedvetna och noggranna i vårt arbete och det gäller i alla delar av vår verksamhet. För att kunna leverera och lägga golv med så hög standard som vi gör, ställer vi också höga krav på materialen vi arbetar med. Vi vill att våra kunder ska vara nöjd med sitt nya golv och vi själva vill också känna att vi gjort ett bra jobb, oavsett golvtyp.

Badrumsrenovering

Som komplement till plattsättning och att lägga kakel och klinker kan vi även erbjuda helrenovering av badrum. Därigenom kan vi svara för gjutning av golv i våtutrymmen, byte av golvbrunnar och allt annat som hör till en helrenovering av badrum. Självklart är vi certifierade och kan lämna erforderliga intyg på yrkesmannamässigt utförda uppdrag.

Kontakt

Mikael Olsson
Golvmattor

VD

070-598 11 21
Mejla Mikael Olsson

Besök oss

Länsmansvägen 1
904 20 Umeå

Kontakt

090 - 141570

mikael.j@lmu.se

Tjänster

Måleri

Golv

Industrigolv

Blästring

Fasad och taktvätt

Företaget

Om Lundquist

Miljö

Media

Policys

För leverantörer

Kontakta oss

Offertförfrågan

Rot

© 2020 Lundquist AB - Hemsida & Design: CC Mediakonsult