hello

Fasad och taktvätt

En detalj som är lätt att förbise för många husägare är just tvätt och underhåll av husets yttre ytor, främst då fasad och tak. Det finns många påtagliga fördelar med att tvätta och hålla rent fasad och tak och vi hjälper er till ett välmående hus där fasaden och taket håller längre och mår bättre.

Rent, snyggt och fräscht

Med tiden byggs det på smuts och föroreningar både på fasad och tak, vilket i värsta fall kan leda till påväxt av mögel och alger. En regelbunden tvätt gör att den värsta smutsen försvinner och du minskar därmed risken för otrevligheter mellan målningsintervallen. Dessutom gör tvätt av fasad och tak att ytorna behåller sin lyster längre och målningen får längre hållbarhet. Ett relativt enkelt sätt att få huset att se nymålat ut!

Klottersanering

All målning är inte alltid beställd eller önskad, varken inomhus eller utomhus. När du behöver bli av med klotter kan vi hjälpa till med klottersanering och göra allt vi kan för att återställa ytan till sitt ursprungliga utseende. Vi har alltid stor respekt för underlaget som klottrats på och använder miljövänliga rengöringsmedel för att få bort klotter utan att skada den klottrade ytan.

Kontakt

Mikael Johansson

Arbetsledare (föräldraledig)

073-828 12 51
Mejla Mikael Johansson

Besök oss

Länsmansvägen 1
904 20 Umeå

Kontakt

090 - 141570

lars@lmu.se

Tjänster

Måleri

Golv

Industrigolv

Blästring

Fasad och taktvätt

Balkongrenovering

Badrumsrenovering

Företaget

Om Lundquist

Miljö

Media

Policys

För leverantör

Kontakta oss

Offertförfrågan

Rot

© 2024 Lundquist AB