Måleri, Tapetsering Umeå

Målning med helhetssyn

Våra Referensprojekt

Caparol_0023

Helheten är viktig. Vare sig det gäller målning – både utomhus och inomhus – eller tapetsering. Vi erbjuder de flesta typer av måleriarbete och för att resultatet ska bli bra börjar vi oftast med att göra ett platsbesök innan vi lämnar offert. Då kan vi se vilket underarbete som krävs, vi kan diskutera speciallösningar anpassade för dig och ge råd om färger, glanstal och allt annat som kan vara aktuellt. Du vill kanske ha en mjuk, skön yta som känns inbjudande, eller så föredrar du en lite blankare och mer lättskött yta – prata med oss så fungerar vi som bollplank till dig.

I offerten ingår allt – underarbete, färg, tapeter och arbete. Just när det gäller tapeter finns så många modeller och fabrikat med olika prisbilder att vi offererar en standardmodell för att du ska få en uppfattning om priset – du kan självfallet välja vilken tapet som helst, då tar vi in prisuppgift på just den modellen.

Under arbetet håller vi ordning och reda på arbetsplatsen – ditt hem. Vi täcker in möbler med täckplast och täckpapp på golven . Alla färger är vattenbaserade nuförtiden, så det går utmärkt för dig att bo och sova hemma under arbetets gång.

Efteråt ska det kännas bra. Vi erbjuder såklart 2 års Nöjd-kund-garanti enligt Måleriföretagens regler.

För utomhussäsongen gäller såklart samma förutsättningar – vi besöker er, ger råd och kommer överens om förutsättningarna innan vi ger en fast offert. I samma takt som färgerna har bytts ut mot mer miljövänliga alternativ så har påväxten ökat på fasaderna. Det är egentligen ett sundhetstecken – de skadliga ämnena har försvunnit. Påväxten är alltså ingenting konstigt och inte heller skadligt för träpanelen. Det är dessutom lätt att åtgärda med en vattenslang och en borste. Men det kan vi prata mer om när vi kommer på besök. Vi syns!

  • Traditionellt måleri
  • Tapetsering
  • Vävsättning
  • Målade våtrum – certifierade enligt MVK
  • Utvändiga målningsarbeten
  • Fasadtvätt
  • Brandskyddsmålning
  • Ådrings- och marmoreringsmålning
Arne Lundquist Måleri i Umeå AB

Andreas Näslund 090-5889999

Mikael Johansson 073-8381251